Een gepassioneerde, creatieve ondernemer met oog voor persoonlijke aandacht

  1. Home
  2. /
  3. Wie Ben...

Even voorstellen

Ik ben Ineke van Kralingen: een gepassioneerde lokale ondernemer. Na jarenlang te hebben gewerkt in de financiƫle adviserende dienstverlening, heb ik besloten om een bloemenwinkel te beginnen. En niet zomaar een winkel, maar een bloemenzaak die gespecialiseerd is in originele bloemstukken voor trouw- en rouwwerk.

Persoonlijke aanpak

Mijn drijfveer is om als kleine, lokale aanbieder mensen te voorzien van bloemen, planten en decoratieartikelen. Een persoonlijke intieme aanpak is mij op het lijf geschreven en in mijn ogen noodzakelijk bij de aanschaf van luxe geschenkartikelen, zoals bloemen en planten.

Sierteeltspecialist

Door te werken vanuit een eigen unieke omgeving waarin sfeer, gezelligheid en vriendelijkheid de boventoon voert, bouw ik in korte tijd een vertrouwensband op met mijn klanten. Door mijn ervaring in het (adviserende) ondernemerschap en mijn sociale inslag voel ik direct aan welk bloemstuk bij iemand past. Zowel bij trouwwerk als bij rouwwerk is het heel belangrijk dat we elkaar direct begrijpen en zo een uitmuntend bloemstuk afleveren.

Unieke boeketten

Mijn creativiteit zorgt ervoor dat elk boeket uniek is, dat nergens anders te vinden is. Dat maakt een bloemstuk net zo speciaal als de gelegenheid waarvoor het bedoeld is. Bloemen & Zo levert met passie gemaakt trouw- en rouwwerk met een eigen karakter. Nauwkeurig en zorgvuldig samengesteld uit de beste kwaliteit bloemen en planten.