Een trouwboeket: het boeket van jouw dromen


Je trouwdag is waarschijnlijk de dag waar je al jaren naar uitkijkt. Als klein kind wilde je je misschien al trouwen, en binnenkort is het dan eindelijk zo ver: je bruiloft. Je trouwt met de man of vrouw van je dromen, en deze dag moet natuurlijk helemaal perfect zijn. Elk element moet kloppen, zodat het echt jouw droombruiloft wordt. Het trouwboeket is hier een belangrijk onderdeel van. Het boeket moet natuurlijk voldoen aan jouw wensen, zodat het een passend element is op jouw bruiloft. Hier wil ik jou heel graag bij helpen. Ik heb geen standaard boeketten, maar maak het boeket precies zoals jij wenst. Ik luister goed wat jij wil en leef me in in jouw bruiloft. Hierdoor ontstaat jouw droomboeket!

 

Neem contact op


Met mijn persoonlijke aanpak maak ik jouw gewenste trouwboeket


Mijn passie voor bloemen is mijn alles, en daarom wil ik jou heel graag helpen het perfecte trouwboeket samen te stellen. Jij wil natuurlijk een onderscheidend boeket op jouw bruiloft, en dat begrijp ik volledig. Daarom neem ik voldoende tijd om jouw wensen aan te horen en mijn creatieve ideeën aan je voor te leggen. Natuurlijk moet je hier eerst mee instemmen voordat ik mijn ideeën tot uitvoering breng. Met mijn maatwerk en de hoge kwaliteit bloemen die ik gebruik, weet jij zeker dat het trouwboeket dat jij wil uiteindelijk tot leven komt. Daarbij is het erg handig dat mijn boeketten ook nog erg betaalbaar zijn. Een bruiloft is al duur genoeg, dus het is dan fijn dat het trouwboeket niet veel hoeft te kosten.

Neem contact op


Kom langs bij Bloemen & Zo om jouw trouwboeket samen te stellen


Wanneer je langskomt bij Bloemen & Zo, kan ik je perfect adviseren over een prachtig trouwboeket. Als je zelf al ideeën hebt, is dit natuurlijk ook goed. Samen komen we dan tot het mooiste trouwboeket dat jij wenst. Echter, in onze winkel kan jij voor nog veel meer dingen terecht. Zo zijn er ook planten en cadeauartikelen, en kan ik ook jouw rouwboeketten in Alphen aan den Rijn samenstellen. Naast trouw- en rouwboeketten, kan je ook terecht bij Bloemen & Zo om bloemen te laten bezorgen. Dit is natuurlijk perfect voor een jarige of om iemand anders te verrassen. Bloemen zeggen heel veel, en daarom is het belangrijk dat alles perfect is. Ook op jouw bruiloft. Kom dus vooral langs om jouw trouwboeket samen te laten stellen.


Neem contact op