Zoekt u zich ook af en toe een ongeluk voor dat perfecte bloemstuk? Wellicht is het voor een feestelijke gebeurtenis, zoals een bruiloft, maar het kan ook voor een sombere, verdrietige bijeenkomst zijn, zoals een begrafenis. Wat de situatie ook is, originele bloemstukken zijn moeilijk te vinden, maar wel altijd goed. Wij zijn Bloemen & Zo en wij specialiseren ons in het maken van originelen bloemstukken voor rouw- en trouwwerk. wij zijn als kleine, lokale aanbieder erg begaan met onze klanten en onze bloemen. U kunt van ons dan ook voor al uw wensen een persoonlijke aanpak verwachten. Natuurlijk is het van het grootste belang dat we samen bespreken wat voor bloemstuk u graag zou willen krijgen. Alleen op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u het perfecte bloemstuk voor uw gelegenheid krijgt.

 

Neem contact op

Creativiteit

Bloemist Alphen aan den RijnCreativiteit is bij ons erg belangrijk. We doen ons uiterste best om de mooiste boeketten te maken, maar ook om deze uniek te maken. Als u bij onze bloemist in Alphen aan den Rijn een boeket aanschaft, is deze gegarandeerd uniek en nergens anders precies zo te vinden. Dit is natuurlijk ook erg belangrijk, want bloemstukken en boeketten zijn vaak voor bijzondere momenten. Bij bruiloften is het uiteraard een groot feest en dan is het niet de bedoeling dat het bijbehorende bloemstuk dat net niet is. Ook bij begrafenissen of crematies is het belangrijk dat de bloemstukken echt een eigen karakter en uitstraling hebben. Het moet net zo speciaal zijn als de gelegenheid waarvoor ze bedoeld zijn. Over elk bloemstuk wordt dan ook nagedacht, ongeacht de gelegenheid. Als u uw bloemstukken bij onze bloemist in Alphen aan den Rijn koopt, zal er gegarandeerd een gedachte of gevoel achter zitten.

 

Meer over bruidsboeketten

 

Lokale en betrokken bloemist in Alphen aan den Rijn

Doordat wij lokaal handelen, kunnen wij onze boeketten en bloemstukken met extra veel zorg samenstellen. Wij zijn ook zeer betrokken met onze klanten. Mocht u bijvoorbeeld een keertje niet langs kunnen komen, dan kunnen wij dat wellicht ook voor u bezorgen. Als bloemist in Alphen aan den Rijn, bezorgen we wel alleen in de omgeving Alphen aan den Rijn. We hopen dat u een keertje langskomt in onze winkel in Alphen aan den Rijn om een kijkje te nemen, maar dit kunt u ook online via onze site doen. Hier kunt u onder andere de mooiste rouw- en trouwboeketten zien, maar u kunt zich ook inschrijven voor een bloemenabonnement.

 

Bekijk de bloemenabonnementen